Repte de lectura per a adults 2022: REPTE FINALITZAT!

Us esperem al #matarodellibres2023!


Amb #matarodellibres 2022 t'animem a llegir 10 llibres de 10 categories diferents durant 10 mesos

Et proposem una marató de lectura dividida en deu categories. Cada categoria correspon a un tema de lectura diferent. Pots començar per la categoria que vulguis i anar completant el repte en l’ordre que prefereixis. El repte està vigent des de l'1 de març fins al 16 de desembre de 2022.

Com hi participo?

Inscriu-te en aquest enllaç (cal tenir el carnet de les biblioteques, el pots demanar en aquest altre enllaç). A continuació, decideix el repte per on vols començar, i escull una lectura. El personal de la biblioteca et pot ajudar a triar un llibre que s’adapti a cada repte, i que només serà vàlid per a una de les categories. També trobaràs a les biblioteques mostres de lectures recomanades i recomanacions dels bibliotecaris i d'altres usuaris. Un cop acabada la lectura, podràs registrar-la al nostre formulari en aquest enllaç

Comparteix l'experiència!

Segueix el nostre perfil d’Instagram @bibliosmataro i comparteix les teves lectures amb l'etiqueta #matarodellibres2022. També pots emplenar el formulari amb les teves recomanacions.

Connectaràs amb altres lectors i lectores!

Amb aquesta aventura lectora et convidem a ampliar horitzons. Prova de llegir autors i gèneres nous, i interpreta les categories que et proposem tan àmpliament com vulguis!


NOVETAT 2022!

Sortejarem dues paneres culturals entre totes les persones inscrites que aconsegueixin completar el repte!

Aquestes paneres inclouen un lot de llibres, entrades per al teatre, dues invitacions per realitzar la Ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona, marxandatge de les Biblioteques de Mataró i alguna altra sorpresa.

Inscriu-te aquí!


Reptes de lectura