Repte de lectura per a adults

Comparteix lectures i forma part de la comunitat @bibliosmataro

Amb #matarodellibres t'animem a llegir 12 llibres de 12 categories diferents durant 12 mesos

Et proposem una marató de lectura dividida en dotze categories. Cada categoria correspon a un tema de lectura diferent. Pots començar per la categoria que vulguis i anar completant el repte en l’ordre que prefereixis. El repte està vigent des del 20 de febrer de 2021 fins al 20 de gener de 2022.

Com hi participo?

Inscriu-te en aquest enllaç (cal tenir el carnet de les biblioteques, el pots demanar en aquest altre enllaç). A continuació, decideix el repte per on vols començar, i escull una lectura. El personal de la biblioteca et pot ajudar a triar un llibre que s’adapti a cada repte, i que només serà vàlid per a una de les categories. Un cop acabada la lectura, podràs registrar-la al nostre formulari en aquest enllaç

Comparteix l'experiència!

Segueix el nostre perfil d’Instagram @bibliosmataro i comparteix les teves lectures amb l'etiqueta #matarodellibres. Connectaràs amb altres lectors i lectores!

Amb aquesta aventura lectora et convidem a ampliar horitzons. Prova de llegir autors i gèneres nous, i interpreta les categories que et proposem tan àmpliament com vulguis!

Els reptes de lectura