Notícies destacades

Sales d'estudi

Del 9 de desembre de 2022 al 5 de febrer de 2023 les Biblioteques de Mataró (Biblioteca Pompeu Fabra i Biblioteca Antoni Comas) amplien el seu horari per oferir el servei de sala d'estudi en època d'exàmens.

Amb la voluntat d'ampliar l'oferta d'espais on estudiar, l'Ajuntament de Mataró posa a disposició dels estudiants els espais de dues biblioteques de la ciutat, amb l'objectiu de posar espais òptims per estudiar.

L'horari de sales d'estudi serà de dilluns a divendres de 20 a 23 h, dissabtes de 19 a 23 h (biblioteca Pompeu Fabra) i 15.30 a 23 h (biblioteca Antoni Comas) i els diumenges de 10 a 23 h. Excepte els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2022 i l'1, 5 i 6 de gener de 2023 que el servei romandrà tancat.

25 anys biblioteca Pompeu Fabra (1997-2022)

La Biblioteca Pompeu Fabra, inaugurada el 22 de novembre de 1997, celebra aquest any els seus 25 anys de servei amb una programació especial activitats per a totes les edats i gustos que tindran lloc al llarg del mes de novembre.  

El dimarts 22, dia de l'aniversari, la biblioteca ha programat una  jornada d' activitats especials  durant tota la tarda. La programació començarà a les 17.30 h amb l’hora del conte especial a càrrec de la Guilla Teatre. Tot seguit, la companyia NS Danza realitzarà una performance de dansa a diversos espais de la biblioteca i es tancarà la jornada amb l’actuació musical de l’Always Drinking Marching Band.

Programa d'activitats

 

© Anna Vergés. Fons Tin Esperanza.

Les Biblioteques de Mataró presenten la nova guia de recursos Nèstor Luján

La nova guia de recursos de les Biblioteques de Mataró vol retre un homenatge al mataroní Nèstor Luján en l’any del centenari del seu naixement. El text de la guia ha estat elaborat per Agustí Pons, biògraf oficial.

Néstor Luján (Mataró, 1922–Barcelona, 1995) és un dels periodistes més importants de la Catalunya i l’Espanya contemporània.Va publicar uns 25.000 articles de temes molt diversos, des de literatura gastronòmica fins a toros o boxa. Aquesta extremada profusió feia i fa difícil el seu encasellament

La guia estarà disponible a partir del 3 novembre a les Biblioteques de Mataró i es pot consultar en format electrònic.

Agenda

Properes activitats

Descobreix tot el que oferim per a...

Les biblioteques, un espai on...

Agenda

Properes activitats