Aprendre

A les biblioteques hi ha accessible un univers de coneixement infinit

L’accés a la cultura és un dret del ciutadà. Les biblioteques us ofereixen un espai de consulta i estudi, amb un gran fons de documents: llibres, discs, pel·lícules, diaris, revistes... i a més a més hi ha un servei de recursos virtuals que posa al nostre abast un fons de coneixement infinit! Consulta el nostre apartat de Connecta't i descobriràs tot un univers de coneixements.

Escoles

Junts aprenem més

Tenim un lligam estret amb les escoles: els oferim visites personalitzades i cessió de recursos pedagògics. Trobareu tota la informació a la pàgina web sobre projectes educatius de les biblioteques.


Cursos de formació

Informàtica i entorn digital a l'abast de tothom

Les biblioteques ofereixen sessions d’iniciació a la informàtica per a públic adult i infantil. Els continguts per als adults són molt bàsics i tenen l’objectiu de contribuir a la disminució de la bretxa digital i ser un punt d’alfabetització tecnològica. També es fa suport als infants, especialment en l’ús dels programes per fer treballs de l’escola, així com en l'adquisició de coneixements informàtics bàsics. 

A més a més durant l’any també s’organitzen tallers específics i concrets relacionats amb serveis digitals (eBiblio i Biblioteca virtual) i tràmits digitals amb l’administració pública.