Aprendre

A les biblioteques hi ha accessible un univers de coneixement infinit

Les Biblioteques de Mataró us ofereixen un espai de consulta i estudi, amb un gran fons de documents: llibres, pel·lícules, diaris, revistes... A més,  a l'apartat Connecta't podreu descobrir un servei de recursos virtuals que posa al vostre abast tot un univers de coneixements.

Escoles

Junts aprenem més

Tenim un lligam estret amb les escoles: els oferim visites personalitzades i cessió de recursos pedagògics. Descobriu tota la informació a l'apartat projectes educatius


Cursos de formació

Informàtica i entorn digital a l'abast de tothom

Sessions per a adults

Iniciació a la informàtica
Formació  inicial per aprendre a utilitzar un ordinador.

Iniciació a internet
Coneixement bàsic d’internet i visualització dels recursos que ens ofereix.

Eines bàsiques d’internet i informàtica
Resolem els vostres dubtes  en una formació individualitzada i concreta.

Sessions per a infants

En aquestes sessions d'informàtica, donem suport i ensenyem als infants a desenvolupar-se amb l’ordinador: crear carpetes, utilitzar processadors de text, enganxar, copiar i tallar, etc.

A més, els hi expliquem com fer servir memòries extraïbles i l'ús de programes que els hi poden ajudar a dur a terme les tasques de l'escola (impress, word o similar, etc).

Serveis digitals i tramitacions amb l'Administració Pública

Sessions específiques de formació en l'àmbit dels recursos digitals que ofereix la Biblioteca Virtual (recursos web i bases de dades, gestió de l'espai personal, etc.), del servei de préstec de llibres digitals (BiblioDigital) i dels tràmits en línia amb l'Administració Pública (coneixement de certificats digitals, cites prèvies, entrega de documentació, etc).