Aprendre

A les biblioteques hi ha accessible un univers de coneixement infinit


Les Biblioteques de Mataró us ofereixen un espai de consulta i estudi, amb un gran fons de documents: llibres, pel·lícules, diaris, revistes... A més,  a l'apartat Connecta't podreu descobrir un servei de recursos virtuals que posa al vostre abast tot un univers de coneixements.

Escoles

Junts aprenem més


Tenim un lligam estret amb les escoles: els oferim visites personalitzades i cessió de recursos pedagògics. Descobriu tota la informació a l'apartat projectes educatius.


Cursos de formació

TIC & Biblios. Informàtica i entorn digital a l'abast de tothom


Sessions per a adults

Iniciació a la informàtica
Formació  inicial per aprendre a utilitzar un ordinador.

Iniciació a internet
Coneixement bàsic d’internet i visualització dels recursos que ens ofereix.

Eines bàsiques d’internet i informàtica
Resolem els vostres dubtes  en una formació individualitzada i concreta.

BIT Club. Sessions per a infants

En aquestes sessions d'informàtica, donem suport i ensenyem als infants a desenvolupar-se amb l’ordinador: crear carpetes, utilitzar processadors de text, enganxar, copiar i tallar, etc.

A més, els hi expliquem com fer servir memòries extraïbles i l'ús de programes que els hi poden ajudar a dur a terme les tasques de l'escola (impress, word o similar, etc).

Càpsules BIT

Sessions específiques de formació en l'àmbit dels recursos digitals que ofereix la Biblioteca Virtual (recursos web i bases de dades, gestió de l'espai personal, etc.), del servei de préstec de llibres digitals (BiblioDigital), dels tràmits en línia amb l'Administració Pública (coneixement de certificats digitals, cites prèvies, entrega de documentació, etc) i de la Ciberseguretat (utilització de la tecnologia amb seguretat bàsica i essencial).