Clubs de lectura

Vols formar part dels clubs de lectura de les Biblioteques de Mataró?

Agenda

Properes activitats

Descobreix tot el que oferim per a...

Les biblioteques, un espai on...

Agenda

Properes activitats

Notícies destacades

Les Biblioteques de Mataró inicien al setembre un nou cicle de La Petita Hora del Conte

Sessions especials dirigides a famílies amb nadons de fins a 3 anys per introduir-los al meravellós món dels contes, de la música, les titelles...

Per participar a La Petita Hora del Conte cal realitzar inscripció prèvia a les Biblioteques de Mataró 15 dies abans de la data de la sessió. Les inscripcions es realitzaran per telèfon, per correu electrònic i presencialment a les biblioteques corresponents.

El nen/a ha de tenir el carnet de la biblioteca. Places limitades.

Consulteu la programació en aquest enllaç.

El Lecxit torna a Mataró aquesta tardor

Mataró recuperarà aquesta tardor el programa Lecxit, una iniciativa de la Fundació Bofill que té l’objectiu d’impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora dels infants. El programa, destinat als nens i nenes de 4t de Primària, és possible  gràcies a la col·laboració entre les escoles, les biblioteques locals i les persones voluntàries, que acompanyaran cada infant de manera individual una hora a la setmana per encomanar-los la seva passió lectora. 

Els nens i nenes que participin en el programa es repartiran entre les biblioteques Pompeu Fabra, Antoni Comas i Popular. Si vols ser voluntari/ària i ajudar a fer realitat el projecte clica en aquest enllaç.

Convocat el XIX Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró 

Ja s’han publicat les bases per a la 19a edició del Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró. El premi, organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Societat Catalana de Ciència-Ficció i la Xarxa de Biblioteques de Mataró, té una dotació econòmica de 3.000 € per a l’obra guanyadora. L’obra guanyadora s'editarà dins de la col·lecció de Ciència - Ficció de Pagès Editors. 

Els treballs s’han de presentar a les oficines de la Direcció de Cultura del 22 al 26 de maig de 2023. El veredicte es donarà a conèixer abans del 27 d’octubre de 2023.