Setmana de la Natura

Del 22 de maig al 5 de juny


Notícies destacades


Obert el període de preinscripció als clubs de lectura de les Biblioteques de Mataró

Del 6 al 22 de juny s’obre el període de preinscripció per participar als Clubs de Lectura  d'adults de les Biblioteques de Mataró que tindran lloc d’octubre 2023 a juny 2024. Aquesta es podrà realitzar presencialment, per telèfon o correu electrònic a les Biblioteques de Mataró. 

En cas que la demanda de places sigui superior a les places disponibles es procedirà a un sorteig virtual que tindrà lloc el 29 de juny. 

El dilluns 3 de juliol es confirmaran les places dels clubs de lectura i, posteriorment, es formalitzaran les inscripcions. 


s

Ampliació de l’horari de les sales d’estudi en època d’exàmens

Del 29 de maig al 29 de juny la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas amplien el seu horari per oferir el servei de sala d’estudi en època d’exàmens.

L’horari de les sales d’estudi serà de dilluns a divendres de 20 a 23 h, dissabtes de 19 a 23 h (Biblioteca Pompeu Fabra) i de 15.30 a 23 h (Biblioteca Antoni Comas) i els diumenges de 10 a 23 h (Biblioteca Pompeu Fabra) i de 10 a 21 h (Biblioteca Antoni Comas).
El dilluns 5 de juny obertura de 10 a 23 h.
Els dies 23 i 24 de juny  el servei romandrà tancat. 

El servei bibliotecari s’oferirà en l’horari habitual de l’equipament.Les Biblioteques del Maresme presenten la nova publicació Reculls 2023

A partir del 5 de maig podeu demanar a les Biblioteques de Mataró la nova publicació Reculls 2023, dedicada a l’economia social i solidària. 

Aquest recull, treballat conjuntament entre totes les Biblioteques del Maresme, dona a conèixer les col·leccions locals dels seus municipis així com entitats, projectes i iniciatives que prioritzen resoldre les necessitats de les persones per sobre del benefici econòmic.

A banda del format en paper, podeu trobar la informació d’aquest recull i les edicions anteriors al nou web www.recullsbibliotequesmaresme.cat

Repte de lectura

Les biblioteques et proposen un repte de lectura per a adultsComparteix lectures i forma part de la comunitat @bibliosmataro

Amb #matarodellibres t'animem a llegir 10 llibres de 10 categories diferents durant 10 mesos. Et proposem una marató de lectura dividida en deu temes de lectura diferents. 

Participa en aquest repte de lectura amb el que descobrirem joies de la literatura de temàtiques molt diferents i una gran diversitat d'escriptors i escriptores. Comparteix la teva experiència lectora i recomana els teus llibres! Entra aquí!

La Petita Hora del Conte

Programació abril - juny 2023


Agenda

Properes activitats


Descobreix tot el que oferim per a...


Les biblioteques, un espai on...


Agenda

Properes activitats