Els usuaris recomanen

portada de llibre

#ElsUsuarisRecomanen01

Cançó de la plana

Al petit poble de Holt, Colorado, la seva comunitat rural es debat entre la modernitat i els valors tradicionals. Amb una prosa senzilla i plena de detalls, Kent Haruf ens mostra un paisatge humà commovedor on l’amor i l’esperança esdevenen el motor de tota vida humana.

#ElsUsuarisRecomanen02

Reflexos en un ull daurat

La Josefa, la Gemma i la Mercè coincideixen en recomanar “Reflexos en un ull daurat” de Carson McCullers. La Gemma ens escriu això: Les trifulgues de sis personatges estretament relacionats entre ells en un ambient atapeït, dens, gairebé claustrofòbic. Es tracta d'una d'aquelles trames que necessiten que algú obri la finestra i deixi que el corrent d'aire s'emporti el patiment dels protagonistes. Una història d'amor calidoscòpic plena de solitud i desamor.

#ElsUsuarisRecomanen03

Els Dits dels arbres

La Lourdes ens recomana un viatge a la part més profunda de la ment d'una persona amb problemes mentals.
Durant tota la lectura et trobes immersa en la pell de la protagonista i es podria dir que tal com ho explica, sents, pateixes... el mateix que ella, ho vius intensament. Però fins a l'últim moment, no te'n adones de la pura i crua realitat d'ella i la seva vida. Entendre la capacitat que tenim en situacions dolentes, temps crítics, del que la ment pot fer en contra nostra i de quina manera ens pot destruir.
Text narratiu molt ben explicat, detallat, amb paraules entenedores del nostre dia a dia que fa que ens endinsem de cap a la pell de la Irene.