Les imprescindibles

Les millors novel·les, de tots els gèneres i de tots els temps

portada de llibre

#Imprescindible01

Vacances d'hivern

Una novel·la delicada, elegant i intimista. Amb una prosa d’una aparent senzillesa plena de diàlegs molt ben construïts i silencis reveladors, MacLaverty analitza les grans complexitats sobre la vida i l’amor i convida a la reflexió sobre el sentit de les nostres vides. 

#Imprescindible 02

Terres mortes

En un paratge rural, de terra seca i corsecada, viu una família afectada per la maledicció. Núria Biendicho construeix una història salvatge on les peces van encaixant amb l’avanç del relat. No podràs deixar de llegir aquesta novel·la i, en acabat, descobriràs instints amagats de les persones que et sorprendran.


#Imprescindible03

Llum d'agost

Llum d’agost és un novel·la magistral amb la que el lector anirà descobrint els fets a partir de diferents interpretacions procedents de diverses veus narratives. Amb una prosa torrencial, de llargues frases i extensos paràgraf, i un vocabulari precís i poètic, amb monòlegs interiors i constants salts temporals, l’autor ens mostra el retrat més cru del Sud americà dels anys 30, marcat per la dura segregació racial i el fanatisme religiós.

#Imprescindible04

La Formació d'una marquesa

L'Emily Fox-Seton és soltera, té 34 anys i viu a una humil però decent pensió. No té família ni recursos econòmics i per això es dedica a fer encàrrecs per a senyores de l'alta societat. 

Fent ostentació d'una magnífica capacitat narrativa l'escriptora ens condueix per un laberint ple de girs inesperats i barreja els diferents gèneres literaris de manera brillant.

#Imprescindible05

Expectatives

Expectatives presenta els episodis clau en la vida de tres amigues, a nivell professional i sentimental, al llarg de tres períodes, i no pas per ordre cronològic, sinó de manera alterna. La joventut fins a l’etapa universitària, la segona joventut cap als vint llargs i l’inici de l’edat madura als trenta i escaig, per acabar més enllà dels quaranta a l’epíleg.