Repte 11 - Quin tros de calamar

La natura és meravellosa, hi ha animals increïbles que fan coses ben estranyes, hi ha plantes carnívores que mengen insectes i hi ha humans que també fem coses ben estranyes ... Bé, deixem-ho aquí que ens desviem del tema. Aquest repte és superxulu, les preguntes que plantegem sembla que no puguin ser i no ens hem tornat boges, simplement volem que feu d’investigadors/es i que vingueu a la biblioteca a buscar la seva resposta. 

Ànims que a les biblios teniu totes les respostes.

Abans de venir a la biblioteca a clica la imatge:

Llibres recomanats

Sempre preguntant-vos quant deu fer de llarg això o allò? Us recomanem un bon recull de mesures, pesos i temps que us farà parar el Món per a descobrir quant mesura la cintura d’una formiga!

Per les ments inquietes, que sempre volen saber a quin mar es banyen i quina sorra trepitgen, us recomanem aquest petit manual que ens farà conèixer la riquesa natural de la nostra costa.

Atenció! Si us apassiona el mar i sempre voleu saber-ne més, aquest llibre us emocionarà!

Ens encanta comparar, ens passem el dia buscant diferències i semblances entre les persones, els objectes, els animals, les sensacions, etc. Aquest llibre és ideal!

Un llibre on perdre’s tota una tarda, nedar, capbussar-se, fantasiejar... Descobrir que al fons del mar hi ha espècies increïbles.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem. Si t'agraden els llibres d'animals i de la natura, la biblioteca és el teu espai. A més, en pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com