Les imprescindibles

Les millors novel·les, de tots els gèneres i de tots els temps

portada de llibre

#Imprescindible01

Vacances d'hivern

Una novel·la delicada, elegant i intimista. Amb una prosa d’una aparent senzillesa plena de diàlegs molt ben construïts i silencis reveladors, MacLaverty analitza les grans complexitats sobre la vida i l’amor i convida a la reflexió sobre el sentit de les nostres vides. 

#Imprescindible 02

Terres mortes

En un paratge rural, de terra seca i corsecada, viu una família afectada per la maledicció. Núria Biendicho construeix una història salvatge on les peces van encaixant amb l’avanç del relat. No podràs deixar de llegir aquesta novel·la i, en acabat, descobriràs instints amagats de les persones que et sorprendran.


#Imprescindible03

Llum d'agost

Llum d’agost és un novel·la magistral amb la que el lector anirà descobrint els fets a partir de diferents interpretacions procedents de diverses veus narratives. Amb una prosa torrencial, de llargues frases i extensos paràgraf, i un vocabulari precís i poètic, amb monòlegs interiors i constants salts temporals, l’autor ens mostra el retrat més cru del Sud americà dels anys 30, marcat per la dura segregació racial i el fanatisme religiós.