Repte de lecturaLlibres recomanats

Fascinant, aterridora, crua, complexa, barroca, fluida i totalment diferent a tot el que has llegit fins ara. És millor entrar a cegues, sense saber-ne res; la sorpresa i l’estupor són inenarrables.

Enllaç al catàleg.

Crua i esquinçadora novel·la en què quedaràs atrapat per les paraules i l'atmosfera d’una terrible fatalitat. Amb un ritme i un llenguatge magistrals, Fernanda Melchor explora les desraons subjacents als actes més desesperats de la barbàrie.

Enllaç al catàleg.

En Diego, un adolescent mexicà, salta des d'un cinquè pis a Madrid. La seva germana repassa la seva infantesa sense pare i amb la mare absent a Mèxic i el xoc en arribar a Espanya.

Enllaç al catàleg.

Aquesta nouvelle amb característiques de thriller i molt de suspens se centra en la sensació d'estar perdent un fill. Un relat inquietant que explica com una tranquil·la estada al camp es pot convertir en un malson.

Enllaç al catàleg.

Las malas és un ritual d'iniciació, un conte de fades i de terror, un retrat de grup, un explosiu manifest, una visita guiada a la imaginació de la seva autora i una crònica diferent de totes. Convergeixen al seu ADN les dues facetes trans que més repel·leixen i aterren la societat benpensant: la fúria travesti i la festa de ser travesti.

Enllaç al catàleg.

Julián i la seva companya, Lisa, construeixen una casa, planten arbres, cavalquen i s'estimen sense saber que el mal que persegueix els amors no ronda fora, sinó que nia dins d'un. Inoblidable història d'amor i vigorós retrat social que s'ha guanyat un lloc destacat a la literatura argentina. 

Enllaç al catàleg.

En una ciutat portuària assolada per una plaga misteriosa, una dona intenta desxifrar perquè el seu món s'ensorra. Poderosa metàfora d'un món afectiu en crisi, on tot està a punt d'enfonsar-se. El llenguatge està carregat d'alè poètic, i alhora és concret, sàviament recolzat en els detalls.

Enllaç al catàleg.

Inoblidable història d'amor i vigorós retrat social que s'ha guanyat un lloc destacat a la literatura argentina.

Enllaç al catàleg.

El 16 de juliol de 1990, Liliana Rivera Garza va ser víctima de feminicidi. La va assassinar la parella amb 20 anys. Aquesta és la seva història, explicada en veu de la germana. Una novel·la que rescata memòries i busca justícia per a ella i per a totes.

Enllaç al catàleg.

Sensación térmica ens parla de l'amistat femenina i de la violència íntima, que s'amaga disfressada d'amor i que explota a porta tancada en una casa qualsevol. Una violència que repta i aguaita a les lletres de les cançons, a les llegendes i als contes infantils.

Enllaç al catàleg.

Recorda que quan hagis acabat la teva lectura pots registrar-la en aquest enllaç!

Comparteix les teves lectures i descobreix més recomanacions a l’Instagram de les biblios amb l’etiqueta #matarodellibres

A més a més...


18 autores llatinoamericanes que has de llegir

Llibres recomanats per Librotea.

Clica la imatge per saber-ho.

 

Escriptores llatinoamericanes actuals que has de conèixer

A Espectáculos  BCN et portem a les escriptores llatinoamericanes actuals que has de conèixer.

Clica la imatge per saber-ne més.

Escriptores llatinoamericanes contemporànies: Una guia bàsica

Clica la imatge per saber-ne més.

 

Llocs web de literatura llatinoamericana

Clica la imatge per saber-ne més.

 

El nou boom llatinoamericà: les escriptores marquen el rumb

Clica la imatge per saber-ne més.


 

CANAL 📚 TOC Libros