Repte 7 - Tres en ratlla amb pedres


Heu jugat alguna vegada al tres en ratlla? Segur que sí! Aiii quina ràbia quan  perds, no? però, és clar, sempre no es pot guanyar. En aquesta prova vosaltres  mateixos/es que sou uns manetes, ja ho hem comprovat amb el repte de la  papiroflèxia, fareu el vostre propi tres en ratlla. Necessitareu pedres, petxines i  molta imaginació.

INSTRUCCIONS

Instruccions


TAULELL TRES EN RATLLA

Taulell

Llibres recomanats

La mateixa cosa, com tirar-se a l’aigua o enfadar-se, es pot fer de formes molt diferents, no hi ha una única manera de fer-la.

Aquest llibre tan preciós ajudarà a les famílies a desconnectar i descansar a partir de la filosofia Montessori. L’autora d’aquests contes també escriu el famós blog Pequefelicidad.

Quatre contes per ajudar-te a gestionar la tornada a la nova realitat! I prendre’t amb naturalitat el recuperar rutines, expressar les teves emocions o temes tan delicats com la mort o estar lluny de la família.

L’osset cuida cada dia la seva planta nova que té al jardí, però, sovint es pregunta per què no fa flors, alguna cosa està passant sota terra!

La vida, quan comença, és petita, però, de seguida creix. I, encara que de vegades no ho sembli, sempre hi ha vida per estimar i nous camins per recórrer.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem perquè aprenguis que hi ha moltes maneres diferents de fer les coses i que cap és millor ni pitjor, senzillament, diferent . En pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com

Els tres en ratlla dels nostres lectors genials