Repte 6 - Missatge misteriós

Estem segures que ets un/a expert/a en descobrir missatges amagats. L’estiu passat ja et vam posar a prova i ho vas fer molt bé! Aquest estiu continuem proposant-te nous reptes, nous jeroglífics i embarbussaments perquè espremis les teves neurones com quan fas un suc de taronja. 

Vinga! Al final seràs tot/a un/a expert/a i podràs crear el teu propi missatge misteriós. Vitamines pel cervell!

T'animes???

Llibres recomanats

Seràs capaç de resoldre aquests misteris sense sortir-ne amb la cua entre cames? Si creus que tens un nas fi per a resoldre enigmes de veritat, no et perdis aquest llibre.

Qui diu que l’estiu és avorrit? Aquest llibre et farà passar les millors tardes de la teva vida! Jocs d’enginy, visuals, endevinalles...

Imagineu que us avisen perquè necessiten ajuda per a descobrir un segrest a París...Uaaau! Ara sí que podreu posar  aprova les vostres capacitats de detectiu.

Si us agrada resoldre misteris més que cap altra cosa a la vida, aquí teniu el llibre que estàveu esperant. Un repte especial només per a les ments més enginyoses!

La Rosalie té una missió, aprendre a llegir. Cada dia la seva mare li llegeix les cartes que el seu pare envia des del front. A mesura que la Rosalie aprèn a reconèixer lletres i paraules, anirà desxifrant el que hi ha darrere les cartes del seu pare.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem perquè et convidin a obrir bé els ulls. Si t'agrada resoldre misteris i descobrir enigmes, vine a la biblioteca o consulta el catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

A la BiblioDigital hi trobaràs molts contes nous que et pots descarregar a la teva tauleta, mòbil o ordinador. 

Entra, tria i escull el conte que t’agradi més!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com