Repte 5 - Qui és qui?


Sigues el/la més llest/a i respon a aquestes preguntes sobre llibres, còmics i personatges de conte. 

Sí, ja sabem que estàs fet un/a autèntic/a crack dels llibres infantils, però ep! No et relaxis, que hi ha alguna pregunta una mica difícil i et volem posar a prova.

Clica la imatge i que comenci el repte!

Llibres recomanats

Un pintor ha perdut la seva inspiració i surt a buscar-la. Arriba a la porta d’un hotel vell i atrotinat, decideix entrar i descobreix un munt de personatges que també estan perseguint alguna cosa.

Contes de personatges molt bèsties per a respondre les preguntes més curioses que segurament us heu fet més d’una vegada.

Esteu fins al capdamunt de tanta caputxeta? Deixeu-vos embolicar per Rodari i us fareu un fart de riure!

Ha arribat l’hora d’anar a dormir i segur que ja esteu esperant el moment de llegir un conte. Pareu el temps, aquí comença el moment més màgic del dia.

I si fem la volta al Món a través de 52 contes i llegendes? Segur que ens ho passarem molt bé, mentre viatgem a països ben exòtics.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem. Vine a la biblioteca i descobriràs un munt de llibres super-interessants!!! En pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com