Repte 20 - Passatemps varis


Com sempre, hem pensat que per estirar les cames i una mica més les neurones, podeu aprofitar per fer aquests passatemps, frescos i ben divertits, tan propis del repte de l’estiu. Haureu de buscar les diferències, endinsar-vos en un laberint i trobar la seva sortida i moltes altres coses. 

Cliqueu l’enllaç, poseu-vos en acció i a jugar!

Llibres recomanats

Tots podem ajudar la natura. Saps com? Amb aquest llibre ho aprendràs! Aprendràs què significa reciclar i perquè és un hàbit tan important.

Saps quins són els rius més llargs de la Terra? I els edificis més alts? Quins animals viuen a cada continent? Viatja per tot el món amb aquest Atles i descobreix el món que ens envolta.

Aquest llibre tan preciós ajudarà a les famílies a créixer juntes a partir de la filosofia Montessori. L’autora d’aquests contes també escriu el famós blog Pequefelicidad.

Endinsa’t en les vides dels nens/es de diferents racons del món amb la màgica escriptura de Maïa Brami i les poètiques il·lustracions de Karine Daisy.

Conte-joc en què haurem de buscar i descobrir els més de 200 objectes repartits per totes les estances de la casa!

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem perquè aprenguis a jugar de moltes formes diferents. En pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com