Repte 19 - Els animals de conte s’amaguen a la biblio


Us hem preparat un biblioquiz molt animal i salvatge! Ja veureu quines preguntes per ser un autèntic/a especialista en la fauna animal. Haureu de saber quantes potes tenen els animals, com és el color de la seva pell, com es camuflen, on viuen i què mengen. Esteu preparats per endinsar-vos a la sabana, selva, jungla i oceans?

Cliqueu la papallona i a jugar!

Llibres recomanats

Un llibre que presenta motes tipologies d’animals per a tots aquells nens i nenes que senten curiositat pel món animal!

Coneixes de debò els óssos? Amb aquest llibre en seràs un expert de com reconèixer-lo, on viu, particularitats de cada espècie i moltes, moltes curiositats.

Mentre dormim, els animals nocturns surten als boscos i els camps. Si vols conèixer-los obre el aquest llibre i veuràs papallones nocturnes, ratpenats, guineus, no te’ls deixis perdre!

T’has preguntat mai com són realment els animals que coneixem? Saps que tenen una vida secreta? Entre en el món dels animals i observa’ls de prop.

Entra en les cases més sorprenents dels animals gràcies a aquest llibre. Descobreix on viuen les abelles, les formigues, els castors, el óssos o els pops.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem que et conviden a conèixer animals i les seves particularitats. En pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com

És increïble, cap dels nostres lectors ha fallat la resposta del narval!

Creiem que és perquè s'han llegit algun d'aquests còmics sobre el fons marí