Repte 14 - Enigmes

Seu ben còmode, llegeix atentament, obre bé els ulls i activa el teu cervell, que les neurones es posin en funcionament ja! Potser un bon entrepà o un suc de taronja amb molta vitamina C t’ajudaran a desxifrar els enigmes que t’hem preparat. 

Estàs engegant els motors? Si veus que no te’n surts pots anar a l’armari, on està la xocolata, i agafar un trosset, sempre ajuda per desxifrar els enigmes o un geladet ben fresc segur que t’activa.

Preparat? clica a l'interrogant gegant...

Llibres recomanats

Quin és el monstre que amaga cada una d’aquestes endevinalles? No tinguis por, son animals molt divertits! Juguem a descobrir-ho!

Si us agrada l’emoció, no us perdeu aquest recull d’endevinalles dels personatges fantàstics més famosos de tots els contes per a nens i nenes.

Voleu més missatges misteriosos? Busqueu aquest llibre a la biblioteca i flipareu amb tot el que es pot fer amb les lletres!

Posa a prova la teva memòria. Quin personatge de conte s’amaga entre les pàgines d’aquest conte? Unes quantes pistes t’ajudaran a descobrir-ho.

Vine a la biblio i descobreix la colla dels Qui Què! Entremaliats, divertits, sorprenents i molt juganers.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem perquè et convidin a obrir bé els ulls. Si véns a la biblioteca segur que en trobaràs més. També pots consultar el catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com