Repte 10 - Una barqueta, una nou i a tota vela


Esteu disposats/des a navegar? Que és maco el mar i les ones i l’aigua de mar als peus... Aishhhh quin goig el mar i l'estiu. Ens agradaria navegar pel mar i la platja però sense una barca la veritat és que és difícil. Doncs en aquest repte en farem una, sí, una barca per navegar. Però, com ho farem? Perquè, a veure, fer una barca pot ser realment difícil. La barqueta de les bibliosmataro no ho és pas! Atenció! pren nota de tots els elements que necessites per construir-la. És més fàcil del que penses!

Clica a la imatge per saber com fer la barqueta.

Llibres recomanats

Has anat mai al mercat? Oi que hi ha un munt d’objectes diferents? També hi ha molts colors, aromes i sabors. Els mercats són arreu del món, hi ha d’originals i de molt bonics. Viatja per la terra a través del mercats amb aquest llibre tan especial!

Amb aquest llibre aprendràs quant d’important és l’aigua a la Terra. Perquè s’ha d’utilitzar amb moderació, si es pot esgotar en algun moment i perquè és tan és una matèria tan especial pels éssers vius.

Darrerament ens hem centrat molt en la tecnologia, no creieu que estem massa connectats? Però, desconnectar-se és possible amb les alternatives lúdiques que ens proposa aquest llibre per jugar sense pantalles amb tota la família.

Quina meravella! Us convidem a viatjar riu avall en un petit vaixell ple de personatges Has fet ceràmica alguna vegada? Aprèn a fer-ne amb aquests 17 projectes tan divertits, enginyosos i colorits. També hauràs d’aprendre les tècniques per aconseguir l’acabat ideal dels objectes que crearàs gràcies a la teva capacitat de creativitat i concentració.

Sabies que pots pintar com els grans mestres de la Història de l’Art? És més fàcil del que et penses, però, has de posar-hi ganes d’aprendre, paciència, creativitat i molta constància. Ànims! Seràs un gran artista!

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem perquè facis tot tipus de manualitats i obres d'art, poc a poc seràs un gran artista. En pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com

Com heu vist, fer la barqueta que us proposàvem no era pas tan complicat!

Mireu, si semblen de veritat, només falta fer-les flotar a la mar