Estiu a les Biblioteques de Mataró

Quan el sol es pon i la calor afluixa, els Jardinets de la Biblioteca Pompeu Fabra es transformen en un lloc acollidor on poder gaudir d’espectacles de petit format protagonitzats per la música i la literatura, dirigits a un públic adult. Enguany es faran tres sessions al juliol a les 8 del vespre.

Els mesos de juliol, agost i setembre els petits de la casa poden gaudir d'una programació especial d'hores del conte als jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra cada dimarts a les 6 de la tarda, i als jardins de l'Antic Escorxador de la biblioteca Antoni Comas el juliol i agost a les 7 de la tarda i el setembre a les 6 de la tarda. Del 6 de juliol al 6 de setembre es faran vint sessions familiars de narració de contes amb propostes ben variades: narració teatralitzada, música, narració amb objectes, entre d’altres.

Descobreix un munt de lectures amb els Reptes de lectura que et proposen les Biblioteques de Mataró per aquest estiu.

Capvespres als Jardinets

Espectacles íntims i de petit format en un entorn relaxant i acollidor

Empedrat de Contes

Hores del conte als jardinets de les biblioteques

Reptes de lectura

Les biblioteques et proposen reptes de lectura per a adults i infants

Amb #matarodellibres t'animem a llegir 12 llibres de 12 categories diferents durant 12 mesos. Et proposem una marató de lectura dividida en dotze temes de lectura diferents. 

Participa en aquest repte de lectura amb el que descobrirem joies de la literatura de temàtiques molt diferents i una gran diversitat d'escriptors i escriptores. Comparteix la teva experiència lectora i recomana els teus llibres!

Et proposem un repte de lectura per a nois i noies ben divertit i estiuenc!

Descobriràs un munt de contes, revistes, còmics i llibres interessants, juntament amb altres nois i noies! Hauràs de superar els 20 reptes (enigmes, missatges secrets, manualitats, passatemps...) i formaràs part de la comunitat dels lectors i lectores genials de les Biblioteques de Mataró.  Estiu & Biblios, comença la teva aventura aquí!