Repte 12 - No ets massa petit/a per fer coses grans!


Aquest repte t’encantarà.  És el repte més personal. Saps per què? Doncs perquè hauràs de respondre preguntes sobre tu mateix/a. Responent a les preguntes que et fem, descobriràs coses que t’agraden i coses que no tant, també coses de tu mateix/a que ni sabies, és al·lucinant! A més, amb les teves respostes podràs identificar-te amb algun/a personatge conegut/da de la història. 

Vinga! A veure a qui t’assembles. Volem saber-ho!

Llibres recomanats

Inspira’t amb la vida d’aquests 50 nens que s’han convertit en herois gràcies a les seves idees, descobriments o creativitat. Tu tampoc ets massa petit/a per fer coses grans!

El Comandant Cousteau, quin honor poder descobrir el mar i els oceans amb l’oceanògraf més famós del món. No et perdis un detall de la seva història!

L’activista mediambiental sueca, Greta Thunberg, ens apropa a les seves bones idees perquè no perdem el temps i cuidem del planeta Terra ja!

La Malala Yousafzai  és una estudiant, activista i bloguera pakistanesa. Va ser la noia més jove a rebre el Premi Nobel de la Pau el 2014 per defensar i lluitar a favor de l'educació de les dones.

Mary Wollstonecraft Shelley fou una escriptora anglesa. La seva obra més coneguda és Frankenstein, un monstre amb bon cor que va inventar en una nit plujosa jugant amb els seus bons amics escriptors.

Aquests són només uns quants llibres que et recomanem perquè tinguis clar a partir d'ara que pots fer coses gegants per millorar el món en què vivim. En pots trobar molts més al catàleg!

Quins llibres has llegit?

Aquí pots explicar-nos quins llibres has llegit i fer recomanacions perquè els altres lectors genials descobreixin noves lectures i visquin noves aventures. Clica!

També pots escriure els teus comentaris i les teves recomanacions quan vinguis a la biblioteca i penjar-los al tauler dels lectors genials.

A més a més....

Propostes, descobertes i idees per no avorrir-te!

Explica'ns com t'ha anat!

Envian's fotografies i vídeos per missatge directe a les xarxes socials de les bibliosmataro: Instagram, Facebook i Twitter: #estiuibiblios #bibliosmataro #fomentlectura #lectorsgenials 

Volem saber com va el teu repte!

Escriu-nos a l'adreça reptelecturabibliosmataro@gmail.com

Rànquing de participants del repte 12